Follow us on...
Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Romeo Delight
    Join Date
    01.03.01
    Location
    Michigan
    Posts
    65
    Favorite VH Album

    1984
    Last Online

    12.31.69 @ 04:00 PM
    Likes
    0
    Liked 0 Times in 0 Posts

    I have a couple of pics to post. But lately I haven't been able to post them. Doesn't the [IMG] commands work anymore???
    Might as well......JUMP!!

  2. #2
    Hot For Teacher
    Join Date
    10.06.01
    Location
    Lancashire, UK
    Posts
    223
    Last Online

    12.11.05 @ 03:08 AM
    Likes
    0
    Liked 0 Times in 0 Posts

    I just put one here....http://www.vhforums.com/cgi-bin/vhlf...=001079#000000..the img worked fine [img]graemlins/thumb.gif[/img]

  3. #3
    Test5150
    Guest
    I've been having problems posting pics too....

 

 

Similar Threads

  1. Posting and You
    By ZachenFoot in forum VH Fans Meeting Place (Non-Music)
    Replies: 3
    Last Post: 08.10.06, 07:59 AM
  2. Posting Pics ...
    By Dino5150 in forum Guitar Room
    Replies: 6
    Last Post: 03.26.05, 02:44 PM
  3. posting a picture
    By Buschman in forum VHLinks Feedback & Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 12.10.02, 05:03 PM
  4. Different posting problem (I think)
    By Test5150 in forum VHLinks Feedback & Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 12.11.01, 11:38 AM
  5. Posting a jpeg
    By paradiddle in forum VHLinks Feedback & Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 05.05.00, 02:38 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •