Follow us on...
Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Emperor of VHLinks.com Brett's Avatar
    Join Date
    09.02.99
    Age
    46
    Location
    Somewhere Near LA
    Posts
    68,688
    Favorite VH Album

    Fair Warning
    Favorite VH Song

    Unchained
    Last Online

    12.11.17 @ 07:55 AM
    Likes
    1,263
    Liked 11,541 Times in 4,916 Posts

    Ok the new board version 5.45b is up and running. If anyone notices anything that isn't working correctly, please post it in this forum so I can fix it ASAP.

    Enjoy!

    ------------------
    Webmaster
    VHLinks.com - Your Van Halen Internet Resource Guide
    http://www.vhlinks.com




    [This message has been edited by Brett (edited April 14, 2000 at 12:00 AM).]

  2. #2
    Atomic Punk MikeL's Avatar
    Join Date
    02.17.00
    Posts
    11,536
    Last Online

    03.03.15 @ 08:31 PM
    Likes
    0
    Liked 2 Times in 1 Post


    Donor

    I do have a question for ya, Brett. I'm using a Mac running IE5, so this may just be my problem or an IE quirk. When reading a topic, instead of getting a standard pointer when not over a link, I get a link to Who's Online. It's a little odd that it's a problem, but sometimes I click without thinking and wind up seeing who's online. It's only when reading a topic that that happens.

    ------------------
    -MikeL5150

  3. #3
    No Bozo's
    Guest
    Look's and feel's great.

  4. #4
    Baluchitherium Mikey Metalhead's Avatar
    Join Date
    01.25.00
    Age
    53
    Location
    Tx
    Posts
    4,033
    Last Online

    06.12.15 @ 12:43 PM
    Likes
    3
    Liked 5 Times in 4 Posts


    Donor

    MikeL I am 90% sure that is a IE5 problem, something simular happens on IBM's, but not in IE4

  5. #5
    Atomic Punk MikeL's Avatar
    Join Date
    02.17.00
    Posts
    11,536
    Last Online

    03.03.15 @ 08:31 PM
    Likes
    0
    Liked 2 Times in 1 Post


    Donor

    I tried IE5 on a pc at work today and didn't have the problem. Odds are it's a bug in the Mac version's html engine. MS completely rebuilt it for this release.

    ------------------
    -MikeL5150

 

 

Similar Threads

  1. New Board Version 6.2.0 Beta Running!
    By Brett in forum VHL Forum Announcements
    Replies: 13
    Last Post: 01.18.02, 11:33 PM
  2. New Board Version 6.04d Up!
    By Brett in forum VHLinks Feedback & Troubleshooting
    Replies: 4
    Last Post: 05.03.01, 02:26 PM
  3. New Board Version Update!
    By Brett in forum VHL Forum Announcements
    Replies: 15
    Last Post: 03.24.01, 08:05 AM
  4. New Board Version Coming Soon!
    By Brett in forum VHL Forum Announcements
    Replies: 22
    Last Post: 02.16.01, 01:11 AM
  5. New Version of Board Up...Look for problems!
    By Brett in forum VHL Forum Announcements
    Replies: 5
    Last Post: 03.06.00, 09:34 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •